search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:11
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ.: Είκοσι παραβάσεις για αποστάσεις και μη χρήση μάσκας

09.05.2020 10:17
Κορωνοϊός:

 

Είκοσι παραβάσεις για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., την Παρασκευή, 8 Μαΐου, σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι συγκεκριμένες παραβάσεις για τις οπoίες επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, σημειώθηκαν στις έξής περιοχές: 10 στην Αττική, 6 στο Βόρειο Αιγαίο, 2 στη Θεσσαλονίκη, 1 στη Στερεά Ελλάδα και 1 στην Κρήτη. Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 175 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.

Παράλληλα, για μετακινήσεις εκτός Νομού του τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν 116 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ, ως εξής: 38 στην Κεντρική Μακεδονία, 27 στη Θεσσαλονίκη, 15 στην Ηπειρο, 14 στην Αττική, 8 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 6 στη Δυτική Ελλάδα, 4 στη Θεσσαλία, 3 στη Στερεά Ελλάδα και 1 στην Πελοπόννησο.

Από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί 530 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Επίσης, για λειτουργία επιχειρήσεων, παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις και συνελήφθησαν 8 άτομα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:11