search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Δεκάδες κόσμου σε λιτανεία εικόνας στη Σιάτιστα (Photo | Video)

10.05.2020 07:10
Δεκάδες κόσμου σε λιτανεία εικόνας στη Σιάτιστα (Photo | Video) - Media

 

Μπορεί η Σιάτιστα και ειδικά ο Δήμος Βοΐου να θρήνησαν θύματα από τον κορωνοϊό, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν πτόησε αρκετό κόσμο, που ξέχασε την καραντίνα και τους κινδύνους, σύμφωνα με το kozanimedia, συμμετέχοντας στη σημερινή λιτανεία εικόνας, ανήμερα της θρησκευτικής εορτής του Αγίου Χριστόφορου!

Αρχικά φάνηκε πως οι πιστοί κρατούσαν μεταξύ τους κάποιες αποστάσεις, στο ομώνυμο εξωκκλήσι του Αγίου Χριστοφόρου, ωστόσο όταν ξεκίνησε η λιτανεία, οι… προφυλάξεις πήγαν περίπατο, με τον κόσμο να συγχρωτίζεται.

Εορτή Αγίου Χριστόφορου 09/05/2020

Αξίζει να επισημανθεί και το γεγονός πως πραγματοποιήθηκε κανονικά και με πιστούς η ακολουθία, αν και μέχρι τις 17 Μαΐου απαγορεύεται η παρουσία των πιστών, λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊου.

litania0

litania01

 

litania1

Συνωστισμός και στο πάρκο της Φλώρινας

Στο μεταξύ, αρκετός κόσμος, νεαρής κυρίως ηλικίας, συγκεντρώθηκε χθες το βράδυ και στο νέο πάρκο Φλώρινας, χωρίς να εφαρμόζει ιδιαίτερες προφυλάξεις, ούτε στο κομμάτι των αποστάσεων, αλλά ούτε και σε αυτό της χρήσης μάσκας.

Πηγή: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:35