search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:15
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Βαλάντης με τα μέλη της επιτροπής του J2US – «Κάποιοι από αυτούς δεν έχουν καν πτυχίο»

10.05.2020 11:07
Έξαλλος ο Βαλάντης με τα μέλη της επιτροπής του J2US – «Κάποιοι από αυτούς δεν έχουν καν πτυχίο» - Media

 

Τα βέλη του στην κριτική επιτροπή του J2US έριξε ο Βαλάντης.

Ο γνωστός τραγουδιστής -ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου μαζί με Νικολέττα Καρά, είπε πως ο ίδιος έχει πτυχίο μουσικής, ενώ κάποια από τα μέλη των κριτών δεν έχουν. 

«Για εμάς ήταν πολύ ωραίο, πολύ καλό, αλλά δυστυχώς δεν μας είπαν τίποτα. Ήμασταν καλύτεροι από την προηγούμενη φορά, αλλά με την ίδια βαθμολογία. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά έχουν βγει κάποια συμπεράσματα. Εγώ είμαι ένας τραγουδιστής, το έχω αποδείξει αυτό, δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος, αλλά για τη Νικολέττα στεναχωρήθηκα γιατί όντως ήταν καλή. Νομίζω ότι υπήρχαν πολύ χειρότεροι άνθρωποι για να φύγουν», δήλωσε στην κάμπερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

«Τις τύψεις ας τις έχουν αυτοί που επέλεξαν να αποχωρήσει η Νικολέττα Καρρά. Ο κόσμος θα το κρίνει, δεν θα το αφήσει έτσι. Τα σχόλια των κριτών ήταν αόριστα, όπως κάθε φορά. Αστάθειες είχαν όλοι, είμαι μουσικός 23 χρόνια, και με πτυχίο… Ενώ κάποιοι που κρίνουν δεν έχουν πτυχίο. Εγώ που μπορώ και καταλαβαίνω, θα έπρεπε να έχουν φύγει άλλοι πριν από εμάς. Υπήρχαν και καλά ζευγάρια σήμερα, αλλά υπήρχαν και κακά», συνέχισε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24