search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:44
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: 63χρονος ξύπνησε από κώμα και αμέσως ρώτησε πόσο ήρθε η ομάδα του

10.05.2020 11:29
Κορωνοϊός: 63χρονος ξύπνησε από κώμα και αμέσως ρώτησε πόσο ήρθε η ομάδα του - Media

 

Για έξι εβδομάδες πάλευε με τον κορωνοϊό και ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε μόλις συνήλθε ήταν πόσο ήρθε η ομάδα του.

Το ποδόσφαιρο, για τους φιλάθλους, μπορεί να είναι ένα μέσο διασκέδασης, αλλά για ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του κόσμου παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά του. 

Τόσο μεγάλο που σε κάνει να αφήσεις στην άκρη ακόμα και μία μάχη ζωής και θανάτου που έδωσες για να μάθεις τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας.

Μία τέτοια περίπτωση υπήρξε στην Σκωτία, με πρωταγωνιστή έναν 63χρονο, ο οποίος για περίπου 1,5 μήνα πάλευε με τον κορωνοϊό.

Ο Ross Fenwick ήταν στην μονάδα εντατικής θεραπεία του Edinburgh Royal Infirmary, με την κατάστασή του να είναι ιδιαιτέρως σοβαρή, καθώς χρειάστηκε αναπνευστήρας, προκειμένου να τον βοηθήσει στην αναπνοή.

Ευτυχώς όμως όλα πήγαν και πλέον η κατάστασή του πάει από το καλό στο καλύτερο, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Μάλιστα, όταν ξύπνησε από το κώμα και μπόρεσε να ανακτήσει την επικοινωνία του με τον κόσμο, ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε ήταν για την αγαπημένη του ομάδα.

Το περιστατικό αυτό, το διηγήθηκε η νύφη του, μιλώντας στην Daily Record: «Περάσαμε μία κόλαση και τα πράγματα ήταν δύσκολα από το ξεκίνημα, οπότε ο Ross δεν ήξερε τίποτα για το lockdown.

Έτσι, όταν συνήλθε την προηγούμενη εβδομάδα, ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε ήταν τι κάνει η Χιμπέρνιαν. Του απαντήσαμε οτι δεν παίζει αυτό το καιρό.

Μία νοσοκόμα έκατσε δίπλα του και του εξήγησε τι έχει συμβεί στον κόσμο στο διάστημα που δεν είχε επαφή».

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:42