search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:39
MENU CLOSE

«#Μένουμε Παραλία» …και σήμερα Κυριακή στην Αττική! (Photo)

10.05.2020 12:19
Κοινωνικός Τουρισμός: «Χαμός» στις αιτήσεις, έσπασε το φράγμα των 300.000 - Πότε λήγει η προθεσμία - Media

 

Επαναλαμβάνεται το σκηνικό του Σαββάτου, καθώς αρκετοί πολίτες για δεύτερη μέρα βρίσκονται σε παραλίες της Αττικής, αφού με σύμμαχο την υψηλή θερμοκρασία και την απουσία περιορισμών στην κίνηση, θέλησαν να δροσιστούν ή απλά να ξεφύγουν τον εγκλεισμό των τελευταίων ημερών λόγω κορωνοϊού.

Η άνοδος της θερμοκρασίας και η αισθητή βελτίωση του καιρού έκανε λοιπόν, πολλούς Αθηναίους να επιλέξουν να περάσουν την μέρα τους στην παραλία, «παίρνοντας μία ανάσα» από την καραντίνα, και να απολαύσουν τον ήλιο. Βάρκιζα, Λούτσα, Βουλιαγμένη, Καβούρι το Σάββατο (9/5) «βούλιαξαν» από κόσμο.

Τόσο στο Μικρό Καβούρι όσο και στην παραλία του Μαραθώνα και της Λούτσας, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε και σήμερα ήταν πολύς και οι εικόνες θυμίζουν καλοκαίρι -ένα κανονικό καλοκαίρι και όχι εν μέσω πανδημίας- αφού οι αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας δεν φαίνεται να τηρούνται πάντα.

Οι περισσότεροι τόνισαν πως η θάλασσα είναι ακόμα κρύα, και κάποιοι περιορίστηκαν στην ηλιοθεραπεία, ωστόσο οι… τολμηροί ήταν πολλοί, ενώ δεν έλειψαν τα σπορ στην άμμο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αποστάσεις τηρούνταν, αλλά δυστυχώς οι εξαιρέσεις ήταν αρκετές…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:37