search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:57
MENU CLOSE

Χαρδαλιάς για συνωστισμό σε πλατείες: O κορωνοϊός δεν κάνει ιδεολογικές ή πολιτικές διακρίσεις – Μη θέτετε σε κίνδυνο ζωές

10.05.2020 15:37
Χαρδαλιάς για συνωστισμό σε πλατείες: O κορωνοϊός δεν κάνει ιδεολογικές ή πολιτικές διακρίσεις - Μη θέτετε σε κίνδυνο ζωές - Media

 

Στον συνωστισμό που επικράτησε τις τελευταίες ημέρες σε πλατείες αναφέρθηκε ξανά, νωρίτερα, στη καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της εξάπλωσης του κορωνοϊού ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Μπορεί τα στοιχεία να είναι πολύ καλά, αλλά είναι έτσι επειδή εφαρμόσαμε σωστά τα μέτρα. Αντικατοπτρίζουν ότι κάναμε πριν από δυο εβδομάδες. Η συνέπεια και η πειθαρχία μας έφτασε σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί σε 10-15 μέρες από τώρα», σημείωσε ο υφυπουργός Πολιτική Προστασίας.

«Θέλω να μιλήσω για την κατάσταση στις πλατείες προσπαθώντας να δώσουν πολιτική διάσταση σε κάτι λες και αντιστέκονται σε κάτι. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε αριστερούς, δεξιούς κεντρώους. Αυτές οι εικόνες δείχνουν έλλειψη σεβασμού. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που ζούμε. Τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο. Οι κανόνες υγιεινής παραμένουν το σημαντικότερο στην καθημερινότητά μας. Ετσι θα μείνουμε ασφαλείς», επισήμανε. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:57