search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Χαρίτσης για Σκέρτσο: Ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί το σεξιστικό σποτ της ΓΓ πολιτικής προστασίας

10.05.2020 18:33
Χαρίτσης για Σκέρτσο: Ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί το σεξιστικό σποτ της ΓΓ πολιτικής προστασίας - Media

 

«Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό κ. Σκέρτσος ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί το σεξιστικό σποτ της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας που αποσύρθηκε κακήν κακώς μετά από θύελλα αντιδράσεων».

Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχετικά με αναφορά του Άκη Σκέρτσου στα social media. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό έγραψε νωρίτερα ότι «η αγωνία να ”πολιτικοποιηθεί” μια καμπάνια που αφορά καθολικά την υγεία όλων μας και δεν χωράει στο στενό κοστούμι των identity politics, προδίδει άγχος και αδυναμία κατανόησης του νέου περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε».

«Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό κ. Σκέρτσος ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί το σεξιστικό σποτ της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας που αποσύρθηκε κακήν κακώς μετά από θύελλα αντιδράσεων.

Ακόμα χειρότερα, μέσα σε ένα μήνυμα λίγων μόνο λέξεων, ο συντονιστής του κυβερνητικού έργου θεώρησε σκόπιμο να μας εξηγήσει ότι η αντίδραση στον σεξισμό είναι “προσπάθεια πολιτικοποίησης” και ο φεμινισμός “identity politics” που δεν ταιριάζει με το πνεύμα της εποχής.

Ξεχειλίζει από φιλελευθερισμό και προοδευτικότητα η κυβέρνηση Μητσοτάκη…», έγραψε ο Αλέξης Χαρίτσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24