search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:21
MENU CLOSE

Η Rolls-Royce αντί για αυτοκίνητα παράγει μέλι και κάνει… θραύση!

11.05.2020 06:45
Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μέλι λόγω νοθείας - Media

 

Ρεκόρ πωλήσεων καταγράφει το μέλι που παράγει η … Rolls-Royce, η γνωστή κατασκευάστρια πολυτελών αυτοκινήτων η οποία τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και σε έναν άλλον τομέα, εκείνον της παραγωγής μελιού.

Εν μέσω της τρέχουσας κρίσης του Covid-19, οι εταιρείες αυτοκινήτων αναζητούν εναλλακτικές επιλογές για να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους.

Ενώ μερικοί έχουν εισέλθει στην παραγωγή αναπνευστήρων, μασκών και απολυμαντικών, η Rolls-Royce έχει εδώ και καιρό στραφεί μεταξύ άλλων και στην αγροτική παραγωγή.

Με μότο ότι παράγει το «πιο αποκλειστικό μέλι στον κόσμο», η εταιρεία ακολουθεί μια στρατηγική βιώσιμη ανάπτυξης συμβάλλοντας στη διατήρηση του πληθυσμού των μελισσών της Βρετανίας.

Η πολυτελής αυτοκινητοβιομηχανία, οπως αναφέρει το insider.gr, είχε αναστείλει την παραγωγή αυτοκινήτων στο εργοστάσιό της Goodwood τον Μάρτιο του 2020 με το ξέσπασμα Covid-19.

Η παραγωγή μελιού όμως αποτελεί αυτή τη στιγμή μια διέξοδο στη δημιουργικότητα της εταιρείας με 250.000 μέλισσες να αποτελούν μέρος του εργατικού δυναμικού της στο μελισσοκομείο «Goodwood Apiary».

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ρεκόρ παραγωγής μελιού και ανέβασε τον πήχη για το επόμενο έτος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19