search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:57
MENU CLOSE

Πέτσας: Δεν υπάρχει στο μυαλό του Μητσοτάκη σκέψη για ανασχηματισμό ή εκλογές

11.05.2020 11:01
5067808_1.jpg

 

Δεν υπάρχει στο μυαλό του πρωθυπουργού καμία σκέψη για ανασχηματισμό ή πρόωρες εκλογές ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Όπως είπε, ο ανασχηματισμός και οι πρόωρες εκλογές είναι δύο θέματα με τα οποία συχνά πυκνά ασχολούνται οι δημοσιογράφοι και τα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας, δεν ευσταθούν τα σχετικά σενάρια.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση των υπουργών, είπε πως αυτή συνεχίζεται κανονικά και ο πρωθυπουργός αξιολογεί το έργο των υπουργείων βάσει των στόχων που έχουν τεθεί. Ωστόσο, απέκλεισε την πραγματοποίηση ανασχηματισμού από τον πρωθυπουργό.

Σημειώνεται πως το θέμα των πρόωρων εκλογών έχει προκαλέσει και εσωκομματική αναταραχή στη ΝΔ αφού τοποθετήθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης, διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσαν να προκηρυχθούν μετά το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού. Ανασκεύαζε, έτσι, πρόσφατη δήλωσή του ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να κάνει πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο, Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2020.

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής ρωτήθηκε σχετικά με τη δήλωσή του της 27ης Απριλίου, και διευκρίνισε: «Μίλησα για εκλογές στο τέλος της πανδημίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:57