search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:27
MENU CLOSE

Άνδρας μπόντι-μπίλντερ τις… άρπαξε από γυναίκα παλαιστή και όλοι τον χλεύασαν! (Video)

11.05.2020 11:08
Άνδρας μπόντι-μπίλντερ τις... άρπαξε από γυναίκα παλαιστή και όλοι τον χλεύασαν! (Video) - Media

Αντικείμενο χλευασμού έγινε ένας μπόντι μπίλντερ ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε μια αναμέτρηση πάλης μια γυναίκα παλαιστή. Με υποτιμητικό και άκρως σεξιστικό ύφος της είπε στην αρχικά «έλα, θέλεις να μου πλύνεις τα πιάτα;», αλλά πολύ γρήγορα άρχισε ο ίδιος τα… ακούει από διάφορους που τους παρακολουθούσαν ενώ πάλευαν: «Δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις»! Με επιδέξιες κινήσεις η γυναίκα παλαιστής τον έπιασε από το λαιμό και αμέσως μετά, σε λίγα δευτερόλεπτα, τον έφερε τούμπα για να τα ξανακούσει: «Παλεύεις χειρότερα κι από κορίτσι»!

Σε κάποια στιγμή στο βίντεο φαίνεται να λιποθυμάει από το σφύξιμο της παλαίστριας και σπεύδει ένας προπονητής να τον συνεφέρει. Στη συνέχεια ο μπόντι μπίλντερ τα έβαλε μαζί του, αλλά και ο προπονητής, αν και πιο ηλικιωμένος, τον έριξε κάτω τα… πλάκα και άρχισε να τον χαστουκίζει στο κεφάλι και το στομάχι, ενώ οι γύρω γελούσαν…

Ηθικό δίδαγμα; Δεν αρκούν μόνο τα φουσκωμένα μούσκουλα, θέλει και ψυχή, θέλει και τεχνική για να παλέψει κάποιος…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:25