search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:28
MENU CLOSE

Σεφ έφτυσε μέσα στο τηγάνι την ώρα που μαγείρευε επειδή τον ενοχλούσε ο λαιμός του (Video)

11.05.2020 17:25
Σεφ έφτυσε μέσα στο τηγάνι την ώρα που μαγείρευε επειδή τον ενοχλούσε ο λαιμός του (Video) - Media

 

Είναι από τις άβολες εικόνες που εύχεται ο καθένας μας να μην του τύχει. Σεφ την ώρα που μαγείρευε έφτυσε μέσα στο τηγάνι επειδή τον ενοχλούσε ο λαιμός του. Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στην κουζίνα του πολυτελούς εστιατορίου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πελάτης διαμαρτυρήθηκε στη διεύθυνση του εστιατορίου ότι βρήκε κάτι παράξενο μέσα στο πιάτο που είχε παραγγείλει. Ο διευθυντής κοίταξε τις κάμερες ασφαλείας και τότε εντόπισε έναν από τους μάγειρες του την ώρα που μαγειρεύει να σκύβει στο τηγάνι και να φτύνει. 
Το θέμα θα είχε τελειώσει εκεί αλλά ο πελάτης εκτός από τα παράπονα του στη διεύθυνση πήγε και στο υγειονομικό και έκανε καταγγελία. Το υγειονομικό παρενέβη είδε τις κάμερες και αποφάσισε όχι μόνο να κλείσει το εστιατόριο αλλά και να επιβάλλει πρόστιμο στον σεφ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15