search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:01
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα… βρόντηξε κι έφυγε όταν τον «στρίμωξαν» δύο γυναίκες δημοσιογράφοι (Video)

12.05.2020 05:11
ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα... βρόντηξε κι έφυγε όταν τον «στρίμωξαν» δύο γυναίκες δημοσιογράφοι (Video) - Media

 

Η αμηχανία του Ρεπουμπλικανού προέδρου για τους 80.000 και πλέον νεκρούς Αμερικανούς από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, αποδείχθηκε για πολλοστή φορά στην συνέντευξη Τύπου, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ διέκοψε τη διαδικασία και αποχώρησε από το βήμα, μετά από «δύσκολη» ερώτηση που δέχθηκε και λογομαχία με ασιατικής καταγωγής γυναίκα δημοσιογράφο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου ξαφνικά όταν δέχθηκε ερώτημα αναφορικά με τις κατηγορίες του κατά της Κίνας, για την πανδημία, λέγοντας στη δημοσιογράφο από την Ασία ότι πρέπει να ρωτήσει την Κίνα για τον παγκόσμιο αριθμό θανάτων. Η Weijia Jiang, από το CBS, πίεσε τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο να δώσει μία εξήγηση για την οπτική μέσα από την οποία αντιμετωπίζει την πανδημία, για να πάρει την απάντηση «πήγαινε ρώτησε το ίδιο πράγμα την Κίνα».

Όταν ο Τραμπ προσπάθησε να δώσει τον λόγο σε έναν άλλο δημοσιογράφο, η Jiang κατέβασε την προστατευτική της μάσκα και ρώτησε αν υπήρχε κάποιος λόγος που της είπε να ρωτήσει την Κίνα. Ο πρόεδρος δεν απάντησε ούτε στη συγκεκριμένη ερώτηση, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να πιέσουν την Κίνα, προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για το αν ιός προέρχεται από εκεί.

Λίγες στιγμές αργότερα, η Kaitlin Collins του CNN, ζήτησε να κάνει ερωτήσεις, αλλά ο Τραμπ αρνήθηκε αρκετές φορές.

Η δημοσιογράφος του CNN αντέδρασε, λέγοντας: «Εσείς με καλέσατε». Όταν επιχείρησε να κάνει την ερώτησή της, ο Τραμπ διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου και αποχώρησε.

Οι δύο δημοσιογράφοι έχουν «στριμώξει» και άλλες φορές τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο, κάνοντας δύσκολες ερωτήσεις, που δεν «βολεύουν» τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:00