search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:05
MENU CLOSE

Τον Σρόιτερ θέλουν στο MEGA

12.05.2020 06:52
Σφόδρα ενοχλημένος ο Σρόιτερ με το κόψιμο της εκπομπής - Media

 

Τον Αντώνη Σρόιτερ επιθυμούν διακαώς στη Συγγρού για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA που κινείται σε εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Μάλιστα σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που θα ήθελαν στο “τιμόνι” του δελτίου… Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε, εκτιμάει ιδιαίτερα τον δημοσιογράφο του ALPHA, για αυτό άλλωστε και τις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις (τα τελευταία χρόνια) τις εμπιστεύεται αποκλειστικά στον γνωστό anchorman.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24 ο Αντώνης Σρόιτερ έχει δεχθεί πρόταση από τον επιχειρηματία και παλαιότερα, αλλά και πρόσφατα, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του δελτίου, αλλά ο δημοσιογράφος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεσμεύεται με ισχυρό συμβόλαιο από τον ALPHA για άλλα δυο χρόνια ακόμη, με αποτέλεσμα η “μετακίνηση” του να καθίσταται απαγορευτική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01