search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:58
MENU CLOSE

Χρήστος Λούλης: Αυτό που ενδιέφερε ήταν να κάνουν αντιπολίτευση και όχι να καταγγείλουν τον σεξισμό

12.05.2020 07:13
Αμετανόητος ο Λούλης για το σποτ: Θα το ξανάκανα - Αν θες να δεις τον σεξισμό, τον βλέπεις παντού - Media

 

Στις αντιδράσεις που προκάλεσε το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας κατά του συνωστισμού αναφέρθηκε ο Χρήστος Λούλης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «από ένα σημείο και μετά αυτό που ενδιέφερε συγκεκριμένα πρόσωπα ήταν να κάνουν αντιπολίτευση, παρά να καταγγείλουν τον σεξισμό»

«Αν ήταν τόσο ευαίσθητοι γι’ αυτό το σποτάκι, θα έπρεπε να ήταν και για πολλές άλλες όψεις της καθημερινότητάς μας» πρόσθεσε ο ηθοποιός μιλώντας στα ΝΕΑ, επισημαίνοντας:

«Νομίζω ότι αρκετοί πιάστηκαν από το γεγονός ότι πρόκειται για κυβερνητική πρωτοβουλία. Φοβάμια ότι κάθε φορά που η αντιπαλότητα φτάνει στο επιπεδο του φανατισμού ή όταν ο πολιτικός θυμός γίνεται τύφλωση. Γιατί ξέρω ότι τότε δεν πρόκειται να πείσω κανέναν. Το γεγονός ότι προσφέρθηκα αφιλοκερδώς δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να επικρίνω κι εγώ μαζί με άλλους την κυβερνητική πολιτική – στο ζήτημα της επιβίωσης των καλλιτεχνών, λόγου χάρη. Δεν είμαι ούτε με την κυβέρνηση, ούτε εναντίον της κυβέρνησης.

Νομίζω ότι μπορώ να διακρίνω τα πράγματα. Στο τέλος τέλος, εδώ είμαστε για να συζητήσουμε για τα λάθη μας. Ενδεχομένως να ήμουν εγώ λάθος επιλογή λόγω της ηλικίας. Ίσως έπρεπε να το κάνει ένας νεότερος ηθοποιός, που θα μπορούσε να μιλήσει πιο άνετα στην ηλικιακή ομάδα στην οποία απευθύνεται. Μπορεί εγώ να το έπαιξα με τρόπο που πέρασε το λάθος μήνυμα. Αλλα το σενάριο δεν είμαι κατάλληλος να το κρίνω».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:56