search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:16
MENU CLOSE

FAZ: Η Ελλάδα στα σχέδια των Γερμανών για καλοκαιρινές διακοπές

12.05.2020 07:47
FAZ: Η Ελλάδα στα σχέδια των Γερμανών για καλοκαιρινές διακοπές - Media

 

H Ελλάδα στα σχέδια των Γερμανών για το καλοκαίρι όπως διαφαίνεται και από το δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Zeitung.

“Εάν τα ξενοδοχεία μετά την κρίση του κορωνοϊού δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν όλους του παραθεριστές, αυτοί που έχουν κλείσει νωρίς ή είναι χρόνια πελάτες θα προτιμηθούν, σύμφωνα με τον επιτετραμμένο της γερμανικής κυβέρνησης για θέματα τουρισμού. ‘Θα πρέπει να δούμε επί τόπου ποιοι πελάτες έκλεισαν νωρίς’ δήλωσε ο Τόμας Μπαράις τη Δευτέρα. Μέχρι τώρα όμως τα ξενοδοχεία έχουν πληρότητα 70% έως 80%. Αυτή την περίοδο διεξάγει συνομιλίες με τους υπουργούς Τουρισμού της Ιταλίας και της Ελλάδας, δήλωσε ο Μπαράις. Ελπίζει σε ένα σταδιακό άνοιγμα των συνόρων ώστε, όπως λέει, οι διακοπές να μην είναι δυνατές μόνο στη Γερμανία αλλά και στην Ευρώπη”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:16