06/03/2021 19:01:19

ΕΡΤ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά - «Είδε» τήρηση μέτρων στις παραλίες, αλλά «βόμβες διασποράς κορωνοϊού» στις πλατείες! (Videos)

ΕΡΤ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά - «Είδε» τήρηση μέτρων στις παραλίες, αλλά «βόμβες διασποράς κορωνοϊού» στις πλατείες! (Videos) - Media

 

«Πλημμύρισαν με κόσμο οι ελεύθερες παραλίες στον Άλιμο, αφού ο καλός καιρός έκανε πολλούς να βγουν από το σπίτι για να απολαύσουν τον ζεστό ήλιο», ήταν το κλίμα που μετέφερε από την παραλία ρεπόρτερ της ΕΡΤ ο οποίος υποστήριξε ότι οι επισκέπτες της παραλίας τηρούσαν τα μέτρα, και κρατούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας....Μάλιστα οι πολίτες εκεί έσπευσαν να...«απολαύσουν τον ζεστό ήλιο» μια και ο «καλός καιρός έκανε πολλούς να βγουν από το σπίτι».

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης που εμφανέστατα εκπέμπει τα μηνύματα που επιθυμεί η κυβέρνηση, και συμβάλλοντας την καλλιέργεια κλίματος που βιώσαμε τις τελευταίες μέρες τόσο στην Αγία Παρασκευή όσο και στην Κυψέλη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.