search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:02
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά – «Είδε» τήρηση μέτρων στις παραλίες, αλλά «βόμβες διασποράς κορωνοϊού» στις πλατείες! (Videos)

12.05.2020 10:07
paralia-alimos.jpg

 

«Πλημμύρισαν με κόσμο οι ελεύθερες παραλίες στον Άλιμο, αφού ο καλός καιρός έκανε πολλούς να βγουν από το σπίτι για να απολαύσουν τον ζεστό ήλιο», ήταν το κλίμα που μετέφερε από την παραλία ρεπόρτερ της ΕΡΤ ο οποίος υποστήριξε ότι οι επισκέπτες της παραλίας τηρούσαν τα μέτρα, και κρατούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας….Μάλιστα οι πολίτες εκεί έσπευσαν να…«απολαύσουν τον ζεστό ήλιο» μια και ο «καλός καιρός έκανε πολλούς να βγουν από το σπίτι».

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης που εμφανέστατα εκπέμπει τα μηνύματα που επιθυμεί η κυβέρνηση, και συμβάλλοντας την καλλιέργεια κλίματος που βιώσαμε τις τελευταίες μέρες τόσο στην Αγία Παρασκευή όσο και στην Κυψέλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57