search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:30
MENU CLOSE

Όταν το κοινό γιούχαρε τη Βουγιουκλάκη – Η αποστομωτική της απάντηση στον εξώστη! (Video)

12.05.2020 10:25
Όταν το κοινό γιούχαρε τη Βουγιουκλάκη - Η αποστομωτική της απάντηση στον εξώστη! (Video) - Media

 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η πρώτη ηθοποιός που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ή την Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου, όπως λεγόταν τότε…

Ήταν το 1960 και η εθνική σταρ κέρδισε το εν λόγω βραβείο για την ερμηνεία της στη Μανταλένα. Τριάντα πέντε χρόνια μετά, η ίδια ηθοποιός, στο ίδιο μέρος, για το ίδιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, θα έρθει αντιμέτωπη με κάποιες αποδοκιμασίες από το κοινό. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, χωρίς να χάσει στιγμή την ψυχραιμία της, έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στον εξώστη απ’ όπου έρχονταν και οι αποδοκιμασίες.

Μεταφερόμαστε στις 12 Νοεμβρίου του 1995 στην τελετή λήξης και στην απονομή των βραβείων του 36ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η τότε παρουσιάστρια της βραδιάς, η ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα καλεί στην σκηνή την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μια ηθοποιό που άλλωστε, συνέδεε την καλλιτεχνική της πορεία με την ιστορία του Φεστιβάλ. Ανεβαίνοντας στη σκηνή, η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με αποδοκιμασίες από τον β’ εξώστη.

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, η Αλίκη Βουγιουκλάκη κοιτά κατάματα όσους την αποδοκιμάζουν και τους απαντά με ένα τεράστιο χαμόγελο:

‘Ευχαριστώ πολύ! Όχι θέλω να σας ακούσω ως το τέλος, μου αρέσει.. Διασκεδάζω με εσάς γιατι με μένα ονειρευτήκατε από τις οθόνες κι εσείς είστε ακόμα στον εξώστη”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30