search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:42
MENU CLOSE

«Ευχές» ΣΥΡΙΖΑ για την ανανέωση θητείας του Στουρνάρα

12.05.2020 10:51
«Ευχές» ΣΥΡΙΖΑ για την ανανέωση θητείας του Στουρνάρα - Media

 

Με ειρωνική διάθεση και βολές υποδέχτηκε η Κουμουνδούρου την είδηση περί της ανανέσωσης της θητείας του Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του Διοικητή της ΤτΕ. Είναι άλλωστε γνωστή η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών καθ’ όλη τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ εύχεται στον Γιάννη Στουρνάρα “μία καλή δεύτερη θητεία στην Τράπεζα της Ελλάδας”, καθώς και “τώρα που δεν είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, να πέσει μέσα σε κάποια πρόβλεψή του, με πρώτη από όλες αυτή για ύφεση 4% λόγω της κρίσης του κορωνοϊού”.  

Θυμίζει δε το γραφείο Τύπου, μεταξύ άλλων, την περίοδο πριν τη λήξη του Μνημονίου: “Όχι όπως όταν προέβαλλε σθεναρή αντίσταση ενάντια στο σχέδιο για την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, θέτοντας την πιστοληπτική γραμμή στήριξης ως δήθεν μοναδική λύση. Ούτε όπως όταν πίεζε για περικοπή των συντάξεων και μείωση του αφορολογήτου που απέτρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ”. 

Και καταλήγει με την “απειλή” ότι σύντομα θα ξανασυντηθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια προοδευτική κυβέρνηση: “Αλλά έτσι όπως τα φέρνει η ζωή, θα ξανασυναντηθούμε αργά η γρήγορα, οπότε θα έχει και πάλι όλο τον χρόνο στη διάθεσή του να υπονομεύει την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:42