search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:55
MENU CLOSE

Καραντίνα πολυτελείας σε σκάφος για εύπορους Τούρκους (Video)

12.05.2020 14:39
Συναγερμός στο Λιμενικό: Σκάφος με πρόσφυγες στην Κρήτη - Media

 

Κάποιοι εύποροι Τούρκοι μένουν ασφαλείς, μακριά από την επιδημία του κορωνοϊού, περνώντας την καραντίνα όχι στα σπίτια τους αλλά στα πολυτελή σκάφη τους.

Ενώ οι υπόλοιποι πολίτες πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ και στα παντοπωλεία της γειτονιάς τους με μάσκες για τις απαραίτητες προμήθειες, ένα πλωτό σούπερ μάρκετ εξυπηρετεί τους προνομιούχους της καραντίνας πολυτελείας.

Μάλιστα, το πλωτό σούπερ μάρκετ είναι καλά εφοδιασμένο, παρέχει υπηρεσίες μηχανοκίνητων σκαφών και διαθέτει ακόμα και καροτσάκια.

Χθες, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι θα επιβληθεί καραντίνα που θα αρχίσει από το Σάββατο και θα λήξει μετά την Τρίτη 19 Μαΐου, που είναι εθνική εορτή.

Η Άγκυρα έχει επιβάλει καραντίνα σε μεγάλες πόλεις τα τελευταία τέσσερα Σαββατοκύριακα, καθώς και στις εθνικές αργίες για να επιβραδύνει τη διάδοση του νέου κορωνοϊού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:54