search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:08
MENU CLOSE

Έκανε τζόκινγκ φορώντας μάσκα και έπειτα από 3 χιλιόμετρα οι πνεύμονες του κυριολεκτικά έσκασαν

12.05.2020 16:32
Έκανε τζόκινγκ φορώντας μάσκα και έπειτα από 3 χιλιόμετρα οι πνεύμονες του κυριολεκτικά έσκασαν - Media

 

Το περιστατικό που συνέβη στην πόλη Ουχάν στην Κίνα. Ένας 26χρονος έκανε τζόγκινγκ στους δρόμους και ύστερα από τρια χιλιόμετρα τρεξίματος ο αριστερός του πνεύμονας κυριολεκτικά έσκασε. Οι γιατροί λένε ότι το περιστατικό οφείλεται στο γεγονός ότι ο 26χρονος φορούσε μάσκα, υπογραμμίζουν ωστόσο ότι δε σημαίνει πως όποιος αθλείται και φοράει μάσκα θα σκάσουν τα πνευμόνια του. 
Ο άνδρας μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και οι γιατροί κατάφερναν να του σώσουν τη ζωή και τώρα βρίσκεται στην εντατική. Όπως είπε ο ίδιος είχε τρέξει περίπου τρια χιλιόμετρα όταν ένιωσε έναν απίστευτα δυνατό πόνο στο στήθος σαν να τον είχε πατήσει ελέφαντας και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Στην αρχή νόμιζε ότι είχε πάθει έμφραγμα αλλά στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε διαλυθεί ο αριστερός του πνεύμονας. Για την ακρίβεια οι γιατροί είπαν ότι ο πνεύμονας εσκάσε και συρρικνώθηκε κατά 90% από το φυσιολογικό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:08