search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:44
MENU CLOSE

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δωρίζει έναν καρδιογράφο και ένα λουτρό υπερήχων στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων

12.05.2020 17:02
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δωρίζει έναν καρδιογράφο και ένα λουτρό υπερήχων στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων - Media

 

Η Πλεύση Ελευθερίας συνεχίζει να κάνει πράξη τη δέσμευσή της να συνδράμει στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό και προχωρά στην τέταρτη ενέργειά της, με τη δωρεά και παράδοση ενός καρδιογράφου και ενός λουτρού υπερήχων στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, που αποτελεί Κέντρο Υγείας Αναφοράς για τον Κορονοϊό. Με αφορμή την επίσημη παράδοση του πρώτου τμήματος της δωρεάς η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα επισκεφθεί την Τετάρτη στις 12.30 το μεσημέρι το Κέντο Υγείας Καλυβίων.

Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασής της να παραχωρήσει την πλήρη κρατική χρηματοδότηση 3 μηνών στη μάχη κατά της Πανδημίας, η Πλεύση Ελευθερίας έχει ήδη προβεί στην δωρεά 3 κλινών ΜΕΘ και 2 Κλιβάνων στο Νοσοκομείο Παμμακάριστος, Νοσοκομείο Αναφοράς για τον Κορονοϊό (1η ενέργεια), σε δωρεά φαρμάκων που βρίσκονται σε έλλειψη στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (2η ενέργεια) και σε χρηματική ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (3η ενέργεια). Με αυτήν την τέταρτη ενέργεια, η Πλεύση Ελευθερίας στοχεύει να ενισχύσει το έργο πρώτης γραμμής στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και να υπογραμμίσει τη σημασία των Κέντρων Υγείας στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Θεωρούμε τη συμβολή μας αυτονόητο κοινωνικό καθήκον, συστράτευσης και αλληλεγγύης, και ευχαριστούμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, με πρώτους τους ιατρούς, νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας, για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν για όλους μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38