search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:49
MENU CLOSE

Όταν η Έλεν Ντετζενέρις πήρε τον Στιβ Τζομπς για να του… παραπονεθεί για το iPhone της

12.05.2020 17:36
Όταν η Έλεν Ντετζενέρις πήρε τον Στιβ Τζομπς για να του... παραπονεθεί για το iPhone της - Media

 

Στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής από πρώην συνεργάτες της βρίσκεται η γνωστή παρουσιάστρια Έλεν Ντετζενέρις, η οποία προκάλεσε την οργή του κοινού της όταν περιέγραψε την καραντίνα στη βίλα της ως… φυλακή.

Μιλώντας στη New York Post, ένας πρώην παραγωγός της εκπομπής της αποκάλυψε ότι η Ντετζενέρις κάποτε είχε πάρει τηλέφωνο τον ίδιο τον Στιβ Τζομπς, ιδρυτή και «γκουρού» της Apple για να του κάνει παράπονα.

«Σταμάτησε όλα όσα έκανε και τηλεφώνησε στον Τζομπς, τον οποίο ακούσαμε να της λέει “Γεια σου Έλεν…”. Κι εκείνη του είπε ότι το iPhone έπρεπε να έχει μεγαλύτερη γραμματοσειρά», καθώς είχε ξεχάσει τα γυαλιά της και δεν μπορούσε να διαβάσει ένα μήνυμα.

«Αυτή είναι» συμπλήρωσε ο παραγωγός που ζήτησε να μείνει ανώνυμος. «Δεν είναι δαίμονας, απλώς ζει μέσα σε μια απίστευτα προστατευμένη σαπουνόφουσκα και δεν έχει την παραμικρή ιδέα για τον πραγματικό κόσμο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46