search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:55
MENU CLOSE

ΚΑΕ Ολυμπιακός για Σπανούλη: «Ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

12.05.2020 18:50
ΚΑΕ Ολυμπιακός για Σπανούλη: «Ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ» - Media

 

Φέτος συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από τη μετακόμιση του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό και στις 12 Μαΐου, ανήμερα της back to back κατάκτησης στο Λονδίνο το 2013, η Ευρωλίγκα τον ανακοίνωσε ως μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας 2010-20.

Με αφορμή όλα αυτά, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δημιούργησε ένα αφιέρωμα από την πορεία του «Kill Bill» στο μεγάλο λιμάνι.

Αναλυτικά:

«Ο Θρύλος του Θρύλου, ο καλύτερος παίκτης του ευρωπαϊκού μπάσκετ τα τελευταία 10 χρόνια κι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο τεράστιος Βασίλης Σπανούλης ανακοινώθηκε σήμερα ως το τελευταίο μέλος της καλύτερης δεκάδας της Ευρωλίγκας την τελευταία δεκαετία.

Και η ανακοίνωση έγινε την ίδια μέρα που πριν 7 χρόνια είχε οδηγήσει τον Θρύλο στην κατάκτηση της Back2Back Ευρωλίγκας.

Ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια στο λιμάνι και τα κατορθώματά του είναι τεράστια.

Δυο ευρωπαϊκά με τον Ολυμπιακό και δυο φορές MVP στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, τέσσερις τελικούς Ευρωλίγκας, ένα διηπειρωτικό, τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας, μέλος της πρώτης και δεύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας για πολλές σεζόν, πρώτος σκόρερ, πρώτος πασέρ και πρώτος σε ranking στη διοργάνωση και αμέτρητες στιγμές που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια.

Οι φωτογραφίες και τα λόγια δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να περιγράψουν όσα έχει καταφέρει και όσα έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό. Είναι απλά ένα μικρό αφιέρωμα για τον καλύτερο όλων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:55