search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:07
MENU CLOSE

Μισή συγγνώμη του Μπράιαν Άνταμς για το βρίσιμο των Κινέζων, στο όνομα του… βεγκανισμού

13.05.2020 06:16
Μισή συγγνώμη του Μπράιαν Άνταμς για το βρίσιμο των Κινέζων, στο όνομα του... βεγκανισμού - Media

 

Συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν από την οργισμένη ανάρτησή του στο Instagram ζητά ο Μπράιαν Άνταμς χωρίς, ωστόσο, να την αποσύρει με νέα του ανάρτηση.

Ο Καναδός τραγουδοποιός υποστηρίζει ότι το κίνητρό του γι’ αυτό το ξέσπασμα δεν ήταν οι θεωρίες για την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Κίνα, αλλά η θέλησή του να προωθήσει το κίνημα των vegan.

«Συγγνώμη σε όλους όσοι προσβλήθηκαν από την χθεσινή μου ανάρτηση. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλά ήθελα να ξεσπάσω για την τρομακτική βιαιότητα κατά των ζώων στις wet markets, που μπορεί να είναι η πιθανή πηγή του ιού, αλλά και να προωθήσω τον veganism» έγραψε συγκεκριμένα.

Στην χθεσινή του ανάρτηση ο Άνταμς ειχε χρησιμοποιήσει πολύ σκληρά λόγια τους Κινέζους κάνοντας λόγο για «ορισμένους γα@@@νους μπάσταρδους που τρώνε νυχτερίδες και κατασκευάζουν ιούς στα εργαστήρια».

Πολλές ήταν, μάλιστα, οι αντιδράσεις και κάποιους να χαρακτηρίζουν την εν λόγω ανάρτηση ρατσιστική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03