search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:06
MENU CLOSE

«Μαζευτείτε κοπρόσκυλα..»: Η οργισμένη ανάρτηση της Παπαθωμά για τα σποτ της Πολιτικής Προστασίας -Γιατί την έσβησε (Video)

13.05.2020 09:53
Θεοφανία Παπαθωμά για Πετράκο: «Δεν συμφωνώ πάντα με όσα λέει ο Γρηγόρης» (Videos) - Media

 

Στο τηλεοπτικό Διαφάνι επέστρεψε η Θεοφανία Παπαθωμά, καθώς τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες ξεκίνησαν. Μιλώντας στην εκπομπή της Φάιης Σκορδά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και όλα όσα βιώνουμε τους τελευταίους μήνες, ενώ σχολίασε και την οργισμένη ανάρτηση που έκανε πρόσφατα σχετικά με τα σποτ της Πολιτικής Προστασίας., την οποία λίγο αργότερα κατέβασε λόγω των πολλών αντιδράσεων.

«Το τεστ για τον ιό ήταν φρικτό. Είμαστε όλοι αρνητικοί αλλά φοράμε μάσκες, δεν ξέρω γιατί, ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου.
Το πολύ άσχημο είναι να σου στερούν την προσωπική σου ελευθερία με αυτό το πρόσχημα. Ήταν μια φυσιολογική ζωή αλλά… λογοδοτούσαμε.

Επίσης, πιστεύω ότι αυτός ο ιός υπήρξε πολύ πιο νωρίς, από τον Σεπτέμβριο. Το σχολείο της κόρης μου είχε κλείσει από τον Δεκέμβριο, ήταν όλα τα παιδάκια άρρωστα. Ξαφνικά, πώς εμφανίστηκε τον Μάρτιο; Υπήρχε πολύ πριν.

Δεν με ενόχλησε κάτι, απλώς το σχολίασα. Σχολίασα όχι τα σποτ, αλλά τη φωνή της Πολιτικής Προστασίας, δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπα. Στο Facebook, ο καθένας καταλαβαίνει από την ανάρτηση που κάνεις ό,τι θέλει και γράφει από κάτω ό,τι να ΄ναι. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόνο συμφορά προκαλεί και νομίζω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω πάλι γιατί είναι κακή ενέργεια και τίποτα άλλο.

Αν μου ζητούσαν να συμμετέχω σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος μέσα θα έλεγα όχι. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι λύση, να κρυφτεί ο κόσμος μέσα, αλλά να μην υπεισέλθουμε σε αυτό το θέμα γιατί προκαλεί διχασμό» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30