search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:26
MENU CLOSE

Κρίστεν Μπελ: Ο σύζυγός μου έπεσε σε γκρεμό – Έτσι έσπασε τα χέρια του

13.05.2020 13:57
Κρίστεν Μπελ: Ο σύζυγός μου έπεσε σε γκρεμό – Έτσι έσπασε τα χέρια του - Media

 

Η σύζυγός του Νταξ Σέπαρντ, Κρίστεν Μπελ ,αποκάλυψε πώς ο 45χρονος σταρ υπέστη τον τραυματισμό στα χέρια του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την Έλεν Ντε Τζενέρες την Τρίτη.

Η 39χρονη σταρ είπε ότι ο Νταξ έσπασε το χέρι του κατά τη διάρκεια ενός «ταξιδιού εκτός δρόμου» κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η Κρίστεν είπε: «Πήγε σε ένα απαραίτητο ταξίδι εκτός δρόμου όταν ξεκίνησε η καραντίνα και ήταν μόνος του, αλλά ήταν εκτός δρόμου στα βουνά και είχε έναν φίλο μαζί του, αλλά ήταν σε ξεχωριστά οχήματα και έφτασε στην άκρη ενός γκρεμού».

«Είναι πολύ ντροπιασμένος από αυτόν τον τραυματισμό, επειδή ο βασικός κανόνας είναι ότι δεν βάζετε τα χέρια σας έξω από το αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή. Αυτή είναι η μόνη πιθανότητα τραυματισμού», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός συνέχισε: «Κάθισε στην άκρη ενός γκρεμού και σήκωσε το χέρι του για να κοιτάξει έξω και το βάρος του χεριού του έστρεψε το [όχημα]. Έσπασε όλα τα κόκαλα στα χέρια του. Γκρεμίστηκε»

Αποκάλυψε επίσης ότι ο σύζυγός της δεν κάλεσε να την ενημερώσει τι είχε συμβεί.

«Δεν μου τηλεφώνησε», είπε και συμπλήρωσε: «Οδήγησε στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που είπε όταν έφτασε στην πόρτα ήταν: “Απλώς δεν θέλω να έχω πρόβλημα”. Δεν έχει ποτέ πρόβλημα με εμένα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21