search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Όταν η Anne Hathaway γλίστρησε και έγινε σκηνή σε ταινία (Video)

13.05.2020 15:03
Όταν η Anne Hathaway γλίστρησε και έγινε σκηνή σε ταινία (Video) - Media

 

Η Anne Hathaway θυμάται την τυχαία.. τούμπα της που έγινε μια «γοητευτική στιγμή» στην ταινία «The Princess Diaries» για το αφιέρωμα του ABC Garry Marshall

Έγινε διάσημη χάρη στον σκηνοθέτη Γκάρι Μάρσαλ που την χαρακτήρισε ως το αστέρι της ταινίας του 2001 The Princess Diaries.

Και η Anne Hathaway συγκαταλέγεται ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα που αποτίουν φόρο τιμής στον παραγωγό, συγγραφέα και σκηνοθέτη της ταινίας και της τηλεόρασης σε μια ειδική βραδιά της ABC την Τρίτη.

Η 37χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πώς ο Μάρσαλ δεν ήταν αντίθετος στο να συμπεριλάβει αυτοσχέδιες ή τυχαίες στιγμές σε σκηνές στα τελικά του έργα, υπενθυμίζοντας πώς μια απρογραμμάτιστη αστεία στιγμή κατέληξε στο τρέιλερ για το The Princess Diaries.

Η σκηνή έλαβε χώρα σε έναν αθλητικό χώρο πανεπιστημιούπολης στο Σαν Φρανσίσκο και μετά από καθυστερήσεις βροχής, το πλήρωμα αγωνίστηκε για να ολοκληρώσει τη λήψη πριν χαθεί το φως.

Ο Μάρσαλ σκηνοθέτησε την Χάθαγουεϊ και την Ματαράτσο να στέκονται σε διαφορετικά επίπεδα των διαζωμάτων και να περπατούν πάνω-κάτω, ενώ κάνουν τον διάλογο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:08