search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:31
MENU CLOSE

Αποκαλυπτική έρευνα: Αυτό είναι το μέσο μέγεθος του πέους

13.05.2020 15:38
Αποκαλυπτική έρευνα: Αυτό είναι το μέσο μέγεθος του πέους - Media

 

Είναι το «μέγεθος» σας κανονικό; Όχι, δεν μιλάμε για το μέγεθος των ρούχων σας. Εάν είστε άντρας και ζείτε σεξουαλικά ενεργή ζωή, πρέπει να υπήρξαν στιγμές που αναρωτηθήκατε αυτό: Είναι το μήκος του πέους μου φυσιολογικό;

Το μέσο μέγεθος πέους

Για τους άνδρες και τις γυναίκες που πάντα ήθελαν να γνωρίζουν ποιο είναι το μέσο μήκος του πέους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει μια μικρή απόκλιση μεταξύ του τι πιστεύουν οι άνδρες ότι είναι «φυσιολογικό» και τι μπορεί να είναι «μέσο».

Στατιστικά, οι περισσότεροι άνδρες έχουν φυσιολογικό πέος και οι νεότερες μελέτες δείχνουν ότι το μέγεθος του πέους, κατά μέσο όρο, δεν είναι τόσο μεγάλο όσο νομίζουν οι άνδρες.

Έχει σημασία το μέγεθος του πέους;

Το μέγεθος του πέους είναι μια κοινή πηγή άγχους για τους άνδρες. Από τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που έχουν τεθεί από τις κινηματογραφικές βιομηχανίες ενηλίκων και τα αστεία που κάνουν μεταξύ τους οι άνδρες, πολλοί παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στο άγχος που κάνει τους άνδρες να ανησυχούν εάν το γεννητικό τους όργανο είναι αρκετά ικανοποιητικό. Ωστόσο, η  αλήθεια απέχει πολύ από αυτό.

Η μελέτη

Μια μελέτη διεξήχθη το 2015 σε περίπου 15.521 άνδρες και συνέκρινε στατιστικά στοιχεία σχετικά με το μήκος και την περιφέρεια του πέους, χαλαρό και πλήρως όρθιο. Όπως αποδεικνύεται, όταν είναι πλήρως όρθιο, το μέσο μέγεθος πέους πέφτει κάπου μεταξύ του βραχίονα 10 – 15 εκατοστά, με τα περισσότερα να έχουν μήκος 13,1 εκατοστά.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το μέσο μήκος του πέους διαφοροποιείται από χώρα σε χώρα, με την Πολωνία, την Αυστραλία και τη Γερμανία να είναι στις πρώτες θέσεις, με τους περισσότερους άνδρες να φτάνουν τα 15,4 εκατοστά.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι οι συμμετέχοντες στη μελέτη υπερεκτίμησαν το μέσο μέγεθος του πέους κατά περίπου 1,2 εκατοστά έως 2,5 εκατοστά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:30