search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:32
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος του δήμου έκλεβε με υπηρεσιακό γερανό αυτοκίνητα

13.05.2020 16:04
Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος του δήμου έκλεβε με υπηρεσιακό γερανό αυτοκίνητα - Media

 

Ελεύθερος ενόψει διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης αφέθηκε 54χρονος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι χρησιμοποιώντας γερανοφόρο όχημα της υπηρεσίας του προέβη από τις αρχές του έτους σε κλοπές πέντε αυτοκινήτων, που πούλησε στη συνέχεια σε εταιρεία ανακύκλωσης.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, ενώπιον της οποίας οδηγήθηκε το μεσημέρι, παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας, προκειμένου να εξακριβωθεί και να εκτιμηθεί εν συνόλω η δράση του και να αποφασιστεί στη συνέχεια η ποινική του μεταχείριση. Ενόψει της προκαταρκτικής, αποφασίστηκε να μην απαγγελθούν στην παρούσα φάση κατηγορίες σε βάρος του και κατόπιν αυτού έγινε άρση της κράτησής του. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όταν, στις 11 Μαίου, εντοπίστηκε να κλέβει όχημα.

Κατά τη δικογραφία, είχαν προηγηθεί άλλες τέσσερις κλοπές αυτοκινήτων, από τον περασμένο Ιανουάριο και έπειτα, όλες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο δημοτικός υπάλληλος φέρεται να πούλησε όλα τα οχήματα σε μάντρα ανακύκλωσης, η οποία βρίσκεται περιφερειακά της Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ελέγχεται για το ιδιοκτησιακό της καθεστώς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27