search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:05
MENU CLOSE

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε unfollow στο Instagram τον Καλάθη

13.05.2020 16:21
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πουλάω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντί 25 εκατ. ευρώ - Media

 

Η παραμονή του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ είναι αβέβαιη, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον κανει unfollow στο Instagram και να φουντώνει τις φήμες περί αποχώρησής του.

Ο κορωνοϊός θα επηρεάσει άμεσα τον προϋπολογισμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη (όπως κι εκείνο του Τζίμερ Φρεντέτ) να είναι μετέωρο. Ο αρχηγός του τριφυλλιού δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα, πλην όμως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του (που ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ) είναι δυσβάστακτο με βάση τα νέα δεδομένα.

Η φημολογία περί αποχώρησης έρχεται μάλιστα να… φουντώσει μετά την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να κάνει unfollow στο Instagram τον 31χρονο πόιντ γκαρντ. Ο “ισχυρός άνδρας” των πρασίνων δεν τον ακολουθεί στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, γεγονός που έρχεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη συζήτηση και την αβεβαιότητα αναφορικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Θυμίζουμε ότι το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται αρκετά “ζεστό” για το τριφύλλι δεδομένων των οικονομικών αλλαγών που θα επέλθουν στην ομάδα, η οποία είναι από τις πλέον πληγείσες από τον κορονοϊό -δεδομένου ότι στηρίζει ένα σημαντικό μέρος των εσόδων της στα εισιτήρια και τα διαρκείας. Το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη είναι το υψηλότερο στην ομάδα, κι αντίστοιχα το πρώτο που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας, σε μια προσπάθεια… συμμαζέματος εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Για τον αρχηγό των πρασίνων έχουν ήδη καταγραφεί ομάδες που ενδιαφέρονται, με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης να επισημαίνεται αρκετά λόγω της παρουσίας του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της.

Από τη ρωσική ομάδα διέψευδαν βέβαια τέτοια σενάρια, από την στιγμή που δεν έχει τεθεί ακόμη το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, ούτε γνωρίζει σε ποια διοργάνωση θα βρίσκεται του χρόνου. Οι θαλασσί συμμετείχαν φέτος στην EuroLeague χάρη σε wild card, κάτι που αποτελεί ξανά τον μοναδικό τρόπο παρουσίας τους σε αυτή. Το… παιχνίδι που γίνεται με τον βασικό χρηματοδότη της ρωσικής ομάδας (Gazprom) και την κεντρική χορηγία της EuroLeague είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει τις πιθανότητες για τη wild card. Παρεμπιπτόντως, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει το δικαίωμα να “βγει” από τη συμφωνία με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης το καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιο που υπέγραψε τον Φεβρουάριο έχει σχετική οψιόν -δεν είναι δηλαδή εγγυημένο.

Πηγή: Sport24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:04