search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:27
MENU CLOSE

Πώς η βιομηχανία του πορνό μπορεί να… σώσει το Χόλιγουντ

13.05.2020 19:01
Πώς η βιομηχανία του πορνό μπορεί να... σώσει το Χόλιγουντ - Media

 

Καθώς το Χόλιγουντ προσπαθεί να ξαναβάλει μπροστά τις μηχανές του μετά το lockdown που επιβλήθηκε στις κινηματογραφικές παραγωγές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η βιομηχανία του πορνό θα μπορούσε να αποτελέσει καλό… σχολείο για την ασφάλεια των ηθοποιών και των συνεργείων από τον επικίνδυνο ιό.

Βλέπετε, το πορνό έχει ήδη περάσει την πρώτη μεγάλη κρίση του, όταν ξέσπασε η πανδημία του AIDS και ο χώρος αναγκάστηκε να βρει τρόπους και μεθόδους ώστε να επιβιώσει από μια ασθένεια που κυριολεκτικά βρισκόταν στην καρδιά των… δραστηριοτήτων του.

Άνθρωποι της βιομηχανίας του πορνό που μίλησαν στο Reuters, επισήμαναν ότι μόλις ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού αισθάνθηκαν απολύτως έτοιμοι να την αντιμετωπίσουν, καθώς ήδη είχαν εμπειρία από μαζικά τεστ, ιχνηλάτηση επαφών και διακοπές γυρισμάτων.

Μάλιστα, η πορνογραφίκή βιομηχανία έχει καθιερώσει ιδιαίτερα αυστηρά πρωτόκολλα ελέγχων και μια τεράστια βάση δεδομένων, η οποία δημιουργήθηκε το 1990 από την πρώην πορνοστάρ και νυν γιατρό Σάρον Μίτσελ, η οποία ανά πάσα στιγμή παρέχει πληροφορίες για το ποιος ηθοποιός είναι διαθέσιμος και ποιος όχι.

Ταυτόχρονα, οι ηθοποιοί υποχρεούνται να εξετάζονται κάθε 14 ημέρες και τα αποτελέσματα των τεστ καταχωρούνται στη βάση δεδομένων. Προφανώς, ο ιός HIV διαφέρει σημαντικά από τον κορωνοϊό, ωστόσο, ο μηχανισμός ελέγχου δεν είναι άλλος, οπότε ίσως το πορνό αποτελέσει τη βάση για να… σωθεί το Χόλιγουντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:24