search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:12
MENU CLOSE

Επιστροφή στις ΗΠΑ για τον Καλάθη

13.05.2020 20:22
Επιστροφή στις ΗΠΑ για τον Καλάθη - Media

 

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Νικ Καλάθης, καθώς έπειτα από τρεις εβδομάδες παραμονής στην Ελλάδα πήρε τον δρόμο της επιστροφής για να είναι μαζί με την οικογένειά του.

Αγωνιστική δράση… αγνοείται σε Ελλάδα και Euroleague, οπότε ο ηγέτης του «τριφυλλιού» δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο λόγο να βρίσκεται στη χώρα μας από τη στιγμή μάλιστα που δεν επιτρέπονται και οι προπονήσεις σε κλειστά γυμναστήρια. Ωστόσο, πριν αναχωρήσει, ο διεθνής γκαρντ είχε επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, οι δύο πλευρές γνωστοποίησαν τα “θέλω” τους και πλέον παίρνουν και οι δύο τον χρόνο τους για να εξετάσουν τις επιλογές τους.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε ταξιδέψει και πάλι στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, όταν υπήρχε η διακοπή της αγωνιστικής δράσης και επέστρεψε άμεσα στην πατρίδα μας.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα, καθώς το ύψος του συμβολαίου του κρίνεται απαγορευτικό για τη νέα σεζόν τίποτα δεν είναι βέβαιο για τη νέα σεζόν.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:10