search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:49
MENU CLOSE

Αγωνία για τη διαφήμιση στα κανάλια, επιστρέφει ο ανταγωνισμός για την πρώτη θέση

14.05.2020 05:22
Κορωνοϊός - Τηλεόραση: Αλλεπάλληλα τα «χτυπήματα» για τις εκπομπές - Media

 

Επιστρέφουν σταδιακά οι σειρές, το ερώτημα είναι αν θα επανέλθουν και οι διαφημίσεις εν μέσω της πανδημίας. Ταυτόχρονα αλλάζει και η μάχη για την prime time ζώνη. Ο Alpha, για να καλύψει το χαμένο έδαφος, ρίχνει από αυτήν την εβδομάδα τις σειρές «Έρωτας Μετά», «Έλα στη Θέση μου» και «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», ενώ το συνεργαζόμενο Star περιορίζει σε δύο τα επεισόδια του «Master Chef», περιμένοντας τον ΑΝΤ1 και τις «Άγριες Μέλισσες», που θα επανέλθουν, και τον ΣΚΑΪ με τις «8 Λέξεις». Αυτά τα τρία προγράμματα είναι μέχρι σήμερα τα δημοφιλέστερα της σεζόν.

Παράλληλα η ΕΡΤ άλλαξε όλη τη βραδινή ζώνη, μεταφέροντας το δελτίο ειδήσεων στις 7 το απόγευμα και προβάλλοντας στη συνέχεια την ξένη σειρά «Madam Secretary» και ξένη ταινία. Το «10» έχει περιοριστεί σε επεισόδια μετά την αποχώρηση της Όλγας Τρέμη, ενώ παραμένει το «Σημείο Συνάντησης» και ετοιμάζεται η χιουμοριστική εκπομπή με τους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη.

Το κρίσιμο για τους ιδιωτικούς σταθμούς είναι η διαφημιστική δαπάνη. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τα εμπορικά καταστήματα που έχουν ήδη ανοίξει θα επιστρέψουν και με διαφημίσεις στην τηλεόραση. Εκείνοι που απουσιάζουν είναι οι μεγάλοι διαφημιζόμενοι, που σχετίζονται κυρίως με την κατανάλωση που κάνουν οι νέοι.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:48