search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Άφησε τον Σκουρλέτη κι έπιασε τον Πολάκη ο Λακόπουλος: «Απροσάρμοστος, ανάγωγος, υβριστής, αντιθεσμικός»

14.05.2020 10:28
Άφησε τον Σκουρλέτη κι έπιασε τον Πολάκη ο Λακόπουλος: «Απροσάρμοστος, ανάγωγος, υβριστής, αντιθεσμικός» - Media

 

Ο γνωστός αρθρογράφος Γιώργος Λακόπουλος, που επί μήνες εξαπολύει επιθέσεις κατά του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αρθρογραφίας του στην ιστοσελίδα «Ανοιχτό Παράθυρο», σε άρθρο του στρέφει τα βέλη του προς την άλλη πλευρά, ασκώντας κριτική στον πρώην υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Τον χαρακτηρίζει «εξολοθρευτή» του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος, μπορεί ο ίδιος ο πρώην υπουργός Υγείας να πιστεύει ότι εξολοθρεύει τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ και το Τσίπρα αλλά τελικά με τον «υβριστικό» αντιπολιτευτικό του λόγο κάνει κακό στο κόμμα του. «Οι ανθοδέσμες που βρίσκει ενδεχομένως κάθε τόσο έξω από την πόρτα του είναι από τον Μητσοτάκη» καταλήγει το κείμενο.

Ειδικότερα, με αφορμή τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Παύλος Πολάκης από το γλέντι των γενεθλίων του στον λογαριασμό του στο facebook (με συνδαιτημόνες τους Σπίρτζη, Παππά, Δούρου και Βαξεβάνη) ο αρθρογράφος, εστιάζει μεταξύ άλλων στη συνοδευτική φράση «θα ξαναέρθουμε και θα είναι αλλιώς»:

«Ο συνειρμός με τη φράση του Γκέμπελς ‘’Θα ξαναέλθουμε και η γη θα τρέμει’’, είναι αναπόφευκτος. Αλλά αυτά μπορεί να μην τα ξέρει.

Το θέμα είναι ότι αυτό ακούγεται σαν απειλή. Ποιοι ακριβώς θα ξαναέλθουν; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Με τον Καμμένο ή άνευ;  Ο ίδιος ο Πολάκης με την  παρέα του;  Κάποιοι άλλοι που δεν ξέρουμε;

Και τι ακριβώς θα γίνει, όταν θα ξαναέλθουν, ώστε να ‘’είναι αλλιώς’’; 

Για να έλθουν πρέπει να ψηφιστούν από τους πολίτες. Αν ξέρει ο Πολάκης κανέναν άλλο τρόπο, να τον προτείνει. Αλλά για να ψηφιστούν πρέπει να έχουν ένα πρόγραμμα για το πώς θα κυβερνήσουν. Όχι απειλές.

Για κανέναν. Ούτε για τα ‘’βοθροκάναλα’’. Για τα οποία είχαν όλη την ευχέρεια και το δικαίωμα να  θέσουν ένα πλαίσιο λειτουργίας- της ΕΡΤ συμπεριλαμβανομένης. Και είδαμε σε ποιους τα παρέδωσαν. 

Να πούμε και την κακία: ίσως γιατί κανένας ολιγάρχης δεν έδωσε τα λεφτά για να πάρει κανάλι και ο Καλογρίτσας».

«Αν δεν υπήρχε Τσίπρας κανείς δεν θα ασχολιόταν με τον Πολάκη»

Στη συνέχεια ο αρθρογράφος επισημαίνει ότι «Κανείς δεν θα είχε όρεξη να ασχοληθεί με τον Πολάκη, αν δεν ήταν στη μέση ο Τσίπρας. Σ’ αυτόν προσβλέπουν οι πολίτες με δημοκρατική κουλτούρα. Όσοι γουστάρουν επιστροφή στο ‘’πέστα, Μένιο’’ ας μετρηθούν μεταξύ τους». Και προσθέτει:

«Κάποιος, λοιπόν, να εξηγήσει στον Αλέξη Τσίπρα ότι ο Πολάκης τον τραβάει προς τα κάτω και προς τα πίσω. Μαζί με το κόμμα του, άρα και την παράταξη, όσο τον εμπιστεύεται- τον Τσίπρα».

Αναφερόμενος στο προφίλ του Παύλου Πολάκη σημειώνει: «Ο Πολάκης είναι έντιμος και ακέραιος άνθρωπος, καλός γιατρός, και μάλλον και καλός για παρέα. Μπορεί να είναι λεβέντης, μπεσαλής και ντόμπρος, αλλά για την πολιτική και μάλιστα από αριστερό κόμμα δεν κάνει».

«Είναι απρόβλεπτος, απροσάρμοστος, ανάγωγος, προσβλητικός, υβριστής, αντιθεσμικός και πολυλογάς. Γιατί αυτός και όχι ο Σταθάκης, βουλευτής από τα Χανιά, είναι άλλη υπόθεση.  Επιπλέον υπήρξε μέτριος υπουργός- ειδικά για τα σκάνδαλα των προηγούμενων. Όλο λάδι και από τηγανίτα τίποτε. Μια χαρά κυκλοφορούν όσοι ερευνήθηκαν.Σήμερα είναι ίσως ο μόνος Συριζαίος που κάνει πραγματική αντιπολίτευση. Αλλά έτσι όπως την ντύνει φραστικά καλύτερα να έλειπε. Προς όφελος των άλλων αποβαίνει», προσθέτει

Και καταλήγει: «Κοντολογίς ο Παύλος Πολάκης ίσως πιστεύει ότι δρα ως εξολοθρευτής των πολιτικών αντίπαλων του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά τελικά είναι ο ίδιος εξολοθρευτής του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα.

Οι ανθοδέσμες που βρίσκει ενδεχομένως κάθε τόσο έξω από την πόρτα του είναι από τον Μητσοτάκη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:53