search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:32
MENU CLOSE

Σκληρή «κόντρα» στον ΔΣΑ – Καμπαγιάννης κατά Βερβεσού για την παρέμβαση στη δίκη Τοπαλούδη: Δεν είναι ανακοίνωση «των δικηγόρων»

14.05.2020 16:51
Σκληρή «κόντρα» στον ΔΣΑ - Καμπαγιάννης κατά Βερβεσού για την παρέμβαση στη δίκη Τοπαλούδη: Δεν είναι ανακοίνωση «των δικηγόρων» - Media
 
Κατά της παρέμβασης του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, Δημήτρη Βερβεσού εναντίον της εισαγγελέως στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, τάσσεται ο δικηγόρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, Θανάσης Καμπαγιάννης.
 
Ο κ. Καμπαγιάννης είναι επίσης μέλος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την αγόρευσή του, την οποία έκλεισε με τη φράση: «με τις μέλισσες ή με τους λύκους», να αποτελεί ορόσημο της διαδικασίας.
 
Η συγκλονιστική, όπως χαρακτηρίστηκε, εισαγγελική αγόρευση έτυχε θερμής υποδοχής από πολλούς, ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρη Βερβεσό, η αμφισβήτηση του ρόλου του συνηγόρου υπεράσπισης ως συλλειτουργού της δικαιοσύνης και η αναφορά της πως πήγαν να συσκοτίσουν την υπόθεση προσβάλλουν στο σύνολό του το δικηγορικό σώμα.
 
Από την πλευρά του, σύμφωνα με το tvxs.gr, ο Θανάσης Καμπαγιάννης τονίζει κατ’ αρχάς ότι «δεν είναι ανακοίνωση “των δικηγόρων”. Δεν ειναι καν ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ», αλλά «προσωπική ανακοίνωση του κ. Βερβεσού, που έχει φυσικά ψηφιστεί ως πρόεδρος και κατέχει θεσμική θέση». «Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ με την Εναλλακτική Παρέμβαση και βλέπω ειδήσεις με τίτλο “Οργή δικηγόρων κατά της εισαγγελέως”, οπότε οφείλω μια δημόσια γνώμη. Διαφωνώ με την ανακοίνωση του Προέδρου», σημειώνει στην συνέχεια ο Θανάσης Καμπαγιάννης που μεταξύ άλλων κάνει λόγο για πολλές λάθος παρεμβάσεις την ώρα που το έγκλημα του λευκού κολάρου παραμένει ατιμώρητο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24