04/07/2020 19:00:52

«Διευκρινίσεις» Σκέρτσου μετά την κατακραυγή: «Σέβομαι και τιμώ την ευθυκρισία κάθε δικαστή»

«Διευκρινίσεις» Σκέρτσου μετά την κατακραυγή: «Σέβομαι και τιμώ την ευθυκρισία κάθε δικαστή» - Media
 
Από την «λαϊκή απογευματινή» στο «παρερμηνεύτηκε η ανάρτησή μου», για τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσο, ο οποίος προκάλεσε πολιτική «καταιγίδα» με ανάρτησή του, στην οποία ασκούσε κριτική στην αγόρευση της εισαγγελέως στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.
 
Μετά την επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζήτησε την αποπομπή του από την κυβέρνηση, ο κ. Σκέρτσος προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση,στην οποία ανέφερε:
 
«Μια ανάρτηση που έκανα στον προσωπικό μου λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε ασύμμετρες -κατά την άποψή μου- αντιδράσεις ως δήθεν παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.
 
Θέλω να διευκρινίσω ότι εξέφρασα απολύτως προσωπική άποψη ως πολίτης, και όχι με την ιδιότητα του μέλους της κυβέρνησης, για το πώς αντιλαμβάνομαι τη λειτουργία του κράτους δικαίου ανεξαρτήτως της εκδικαζόμενης υπόθεσης.
 
Σέβομαι και τιμώ την ευθυκρισία κάθε δικαστή. Λυπάμαι που παρερμηνεύτηκε η ανάρτησή μου.
 
Επαναλαμβάνω την ευχή μου οι γονείς της άτυχης κοπέλας να λάβουν την ηθική δικαίωση που τους οφείλει η δικαιοσύνη και η Πολιτεία. Και οι ένοχοι την τιμωρία που τους αξίζει».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.