search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:06
MENU CLOSE

Το Drive-In επιστρέφει: Θερινό φεστιβάλ μέσα στο γκολφ της Γλυφάδας με δωρεάν είσοδο

14.05.2020 17:39
Το Drive-In επιστρέφει: Θερινό φεστιβάλ μέσα στο γκολφ της Γλυφάδας με δωρεάν είσοδο - Media

 

Από τη μια μεριά η πανδημία και οι κανόνες προστασίας που πρέπει να υπάρχουν και από την άλλη μεριά, η ανάγκη να μην εξαφανιστούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσα σε μια κοινωνία. Μέσα σε αυτό το δίπολο, ο δήμος Γλυφάδας θέλησε να βρει μία λύση και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα θερινό φεστιβάλ με σεβασμό στα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα θα δημιουργήσει φέτος το καλοκαίρι το πρώτο «Ντράιβ ιν» θερινό φεστιβάλ στον μεγάλο χώρο του γκολφ της Γλυφάδας. Μάλιστα, η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου.

«Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας, σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας αναβιώνουμε μια παλιά παραδοσιακή ‘συνταγή, το drive in», λέει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και συνεχίζει:

«Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές».

Και ο κ. Παπανικολάου κατέληγε: «Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα ακόμα. Όμως το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα θα έχει συναυλίες, σινεμά και θέατρο, με το drive in φεστιβάλ του δήμου μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05