search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:31
MENU CLOSE

«Εστία»: Νέα επίθεση στο χώρο του κέντρου από τον Μητσοτάκη -«Αρπάζει» τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ

15.05.2020 08:02
«Εστία»: Νέα επίθεση στο χώρο του κέντρου από τον Μητσοτάκη -«Αρπάζει» τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ - Media

 

Νέα επίθεση στο χώρου του κέντρου ετοιμάζει ο Μητσοτάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα “Εστία”. Όπως γράφει η εφημερίδα που διευθύνει ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο αρχηγός της ΝΔ ετοιμάζει 
διεύρυνση της πλειοψηφίας με μικρό ανασχηματισμό με βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής. 

Γράφει η Εστία στο σημερινό της πρωτοσέλιδο της: 

Σοβαρότατες πολιτικές διεργασίες στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής πυροδοτεί ο άτυπος διάλογος που άρχισε στο εσωτερικό του κόμματος για προγραμματική με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Μετά την τοποθέτηση Γεννηματά στη Βουλή ότι “η έξυπνη σοσιαλδημοκρατία θα κόψει τα δεσμά με τον νεοφιλελευθερισμό” και μετά την πρόσφατη ανάρτηση Γεννηματά στα Socia Media “κατά του κράτους της Δεξιάς” μία δήλωση του Δημήτρη Ρέππα έρχεται τώρα να προκαλέσει περαιτέρω αναστάτωση, αντισυσπειρώσεις και τάσεις αναχωρητισμού βουλευτών από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα κοντά στη ΝΔ σε περίπτωση συνεργασίας της Φώφης Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα είναι: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (βουλευτής), Νάντια Γιαννακοπούλου (βουλευτής), Γιάννης Μανιάτης (στέλεχος, πρώην υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ), Χαρά Κεφαλίδου (Βουλευτής). 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:30