20/01/2019 04:02:43
12.10.2009

Φρέσκοι, αλλά πόσο;

Φρέσκοι, αλλά πόσο; - Media

Με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και ανθεκτικούς πολιτικούς που επανακάμπτουν θα εμφανιστεί στην ορκωμοσία την ερχόμενη Τετάρτη η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Με περισσότερους από 50 βουλευτές να πρωτοεκλέγονται και 35 γυναίκες ανάμεσα στους 160, σίγουρα πρόκειται για μια εντελώς ανανεωμένη ομάδα. Από τις πρώτες εκτιμήσεις, αυτό που φαίνεται είναι ότι, αν εξαιρέσει κανείς τον Πάρι Κουκουλόπουλο και τον Δημήτρη Καρύδη, δεν πέρασαν το κατώφλι του Κοινοβουλίου και πολλά νέα στελέχη που να στήριξαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην εσωκομματική διαμάχη. Έτσι, μετά και τη σαρωτική νίκη Παπανδρέου, η Κ.Ο. θεωρείται απολύτως ελεγχόμενη, αφού στους ήδη γνωστούς «σωματοφύλακες» του Γιώργου στη Βουλή επανακάμπτουν πολιτικοί φίλοι του ή υποστηρικτές του, όπως ο Θανάσης Τσούρας, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Παντελής Οικονόμου και ο Σήφης Βαλυράκης. Για να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι πολλοί νέοι…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.