search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:33
MENU CLOSE

Ξέχασε να κλείσει την κάμερα και εμφανίστηκε γυμνός μπροστά στον πρόεδρο της Βραζιλίας – Ο επικός διάλογος (Photo)

15.05.2020 14:13
Ξέχασε να κλείσει την κάμερα και εμφανίστηκε γυμνός μπροστά στον πρόεδρο της Βραζιλίας – Ο επικός διάλογος (Photo) - Media

 

Ένας επιχειρηματίας εμφανίστηκε κατά λάθος γυμνός σε μια κλήση Zoom με τον πρόεδρο της Βραζιλίας, αφού ξέχασε να απενεργοποιήσει την κάμερα του.

Το παράξενο περιστατικό φέρεται να συνέβη κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνάντησης με τον Ζαΐρ Μπολσονάρο που διοργάνωσε ο Paulo Skaf, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιομηχανιών του Σάο Πάολο.

Ο Πρόεδρος Μπολσονάρο τον διέκοψε όταν εντόπισε τον γυμνό άνδρα που εργάζεται ως σύμβουλος της ομοσπονδίας, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε: «Paulo, υπάρχει ένας συνάδελφος εκεί στο τελευταίο μικρό τετράγωνο, έφυγε, είναι εντάξει;».

Ο Υπουργός Βιομηχανίας, Paulo Guedes, ο οποίος καθόταν δίπλα στον Μπολσονάρο, είπε: «Υπάρχει ένας άντρας που κάνει ντους εκεί, γυμνός. Υπάρχει ένας γυμνός τύπος εκεί, απομονωμένος γυμνός στο σπίτι, υπέροχα».

«Ο τύπος ζεστάθηκε με τη συζήτηση, οπότε πήγε να κάνει ένα κρύο ντους», πρόσθεσε

Ο Μπολσονάρο φέρεται να απάντησε: «Δυστυχώς τον είδαμε. Ήταν μια ασταθής εικόνα, αλλά δυστυχώς είδαμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:32