search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:01
MENU CLOSE

Βίασε σερβιτόρα στην Κύπρο – «Έκλαιγε και δεν μιλούσε για πολύ καιρό»

15.05.2020 14:45
Βίασε σερβιτόρα στην Κύπρο – «Έκλαιγε και δεν μιλούσε για πολύ καιρό» - Media

 

Ένας 32χρονος άνδρας κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό 20χρονης Βρετανής αφού της έδωσε κάνναβη, στην Κύπρο.

Ο άντρας κρίθηκε ένοχος για βιασμό της γυναίκας κοντά στο κυπριακό θέρετρο της Αγίας Νάπας στις 26 Ιουνίου 2019.

Το θύμα είπε στο Ποινικό Δικαστήριο Λάρνακας-Αμμοχώστου ότι μετά την ολοκλήρωση της βάρδιας της σε ένα μπαρ στο θέρετρο γύρω στις 3 π.μ., περπατούσε στο σπίτι όταν εμφανίστηκε ξαφνικά ο κατηγορούμενος.

Είπε ότι του μίλησε καθώς τον αναγνώρισε από την περιοχή και είχε προσφερθεί να τους βρει αέριο «γέλιου».

Η γυναίκα, η οποία εργαζόταν στο θέρετρο για τη θερινή περίοδο, είπε ότι μπήκε στο αυτοκίνητό του καθώς ένιωθε ασφαλής, αλλά «ποτέ δεν σκόπευε, προσπάθησε ή περίμενε να κάνει σεξ με τον κατηγορούμενο».

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο άντρας έβγαλε μια σακούλα κάνναβης καθώς οδηγούσαν και σταμάτησε δύο φορές για να αγοράσει μπαλόνια για να τα γεμίσει με αέριο «γέλιου».

Ωστόσο, τότε το θύμα συνειδητοποίησε ότι πήγαιναν μακριά από το σπίτι της και έστειλε την τοποθεσία της με ένα μήνυμα στην φίλη της καθώς άρχισε να ανησυχεί.

Ο άντρας σταμάτησε το αυτοκίνητο κοντά στην πόλη της Σωτήρα, με το θύμα να λέει ότι φοβόταν καθώς ήταν σε σκοτεινή και απομακρυσμένη τοποθεσία.

Κάπνισε κάνναβη, λέγοντας ότι δεν ήθελε να τον ενοχλήσει, και του είχε πει επανειλημμένα ότι ήθελε να πάει σπίτι, αλλά το δικαστήριο άκουσε ότι ο άντρας τότε την άρπαξε και την πέταξε σε ένα κιγκλίδωμα.

Αγνόησε το γεγονός ότι εκείνη άρχισε να κλαίει, άκουσε το δικαστήριο.

Είπε ότι δεν ήξερε τι να κάνει εάν η κατηγορούμενος είχε αποφασίσει να την βλάψει και στη συνέχεια τη βίασε παρά τις εκκλήσεις της ότι ήθελε να πάει σπίτι.

Στη συνέχεια, την άφησε κοντά στο διαμέρισμά της, και σε κατάσταση σοκ χτύπησε το κουδούνι, με έναν από τους συγκατοίκους της να λέει ότι «ήταν πολύ αναστατωμένη, έκλαιγε και τα μαλλιά της ήταν ακατάστατα και δεν μιλούσε για πολύς καιρό».

Αφού ανέφερε την υπόθεση, ο κατηγορούμενος συνελήφθη, αλλά ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα είχε κάνει συναινετικό σεξ μαζί του.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και θα ανακοινώσει την απόφασή του στις 25 Μαΐου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:58