search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:22
MENU CLOSE

Μπεν Αφλεκ-Ανα ντε Αρμας: To παθιασμένο φιλί που κάνει τον γύρο του κόσμου (Video)

15.05.2020 15:01
Μπεν Αφλεκ-Ανα ντε Αρμας: To παθιασμένο φιλί που κάνει τον γύρο του κόσμου (Video) - Media

 

Ο Μπεν Άφλεκ και η Άνα ντε Άρμας δεν διστάζουν να δείξουν δημόσια την αγάπη τους. Το νέο ζευγάρι μοιράστηκε ένα παθιασμένο φιλί σε ένα νέο βιντεοκλίπ που μιλά για την αγάπη.

Το βίντεο δημιουργήθηκε για το τραγούδι «Antes Que El Mundo Se Acabe» (Προτού τελειώσει ο κόσμος), από τον ράπερ με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο Residente. Στο βίντεο – που έχει γίνει viral με 2 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 9 ώρες προβολής – εμφανίζονται 113 φιλιά από ζευγάρι από 80 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του φιλιού του Μπεν Άφλεκ και της Άνα ντε Άρμας (στο 2:20 του βιντεοκλίπ).

Στο βίντεο, ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται να κρατά την κάμερα που καταγράφει τα τρυφερά και παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού και στην συνέχεια δείχνει το όμορφο τοπίο γύρω τους. To βίντεο τραβήχτηκε κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στην έρημο της Καλιφόρνια τον Απρίλιο για τον εορτασμό των 32ων γενεθλίων της Ντε Άρμας.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:20