search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:27
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Λουτράκι: Αναθυμιάσεις στη σπηλιά που βρέθηκαν οι τέσσερις νεκροί

16.05.2020 05:27
Διπλό φονικό στο Λουτράκι: Τι κρύβεται πίσω από τη μανία του δράστη - Η ΕΛΑΣ «δένει» τον βασικό ύποπτο - Media

 

Αναθυμιάσεις ανέβλυζαν στην σπηλιά από την οποία ανασύρθηκαν νεκροί τέσσερις άνδρες τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή Καρμπουνάρι Λουτρακίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπος της Πυροσβεστικής στον Αθήνα 984, η Υπηρεσία ενημερώθηκε περίπου στη 1 και 20 για το περιστατικό, ενώ η επιχείρηση ολοκληρώθηκε περίπου στις 5 και μισή το πρωί.

Η σπηλιά δεν ήταν κάθετη αλλά κατηφορική, με διατομή τρία επί δύο μέτρα.

Στον χώρο βρέθηκαν διάφορα εργαλεία, τα οποία ερευνάται αν ανήκαν στην ομάδα των τεσσάρων ανδρών ή προϋπήρχαν στον χώρο.

Στην επιχείρηση για την ανάσυρσή τους συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά για ποιο λόγο είχαν πάει στο σημείο οι τέσσερις άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, οι αρχές κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή τους έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από άτομο του στενού περιβάλλοντος ενός εκ των θυμάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πυροσβέστες που βρήκαν τις σορούς των τεσσάρων ανδρών, δεν διαπίστωσαν κάποια κατολίσθηση μέσα στην σπηλιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15