search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:32
MENU CLOSE

Παπαθανάσης: Στο χέρι του πρωθυπουργού αν θα ανοίξουν νωρίτερα τα καταστήματα εστίασης

16.05.2020 07:20
Επιχειρηματίες εστίασης: «Άτολμα» τα μέτρα, η μείωση ΦΠΑ δεν θα περάσει στην κατανάλωση! - Media

 

Για την επανεκκίνηση στο χώρο της εστίασης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1  ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Όπως είπε ο ίδιος, υπάρχει πλήρης σχεδιασμός για το άνοιγμα των καταστημάτων. “Έχουμε σχεδιάσει όλη την επανεκκίνηση για την 1η Ιουνίου” είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει η εστίαση νωρίτερα, απάντησε ότι ακολουθούνται οι συμβουλές των ειδικών. “ Οι ειδικοί αποφασίζουν πώς ανοίγουν την αγορά. Είναι στο χέρι του πρωθυπουργού να ακούσει και να αποφασίσει εάν θα ανοίξει νωρίτερα η εστίαση” πρόσθεσε.

Σημείωσε πάντως ότι το πρώτο αποτύπωμα είναι θετικό, δεδομένου ότι δεν έχουμε διασπορά του ιού.

Τέλος, τόνισε ότι η κίνηση στην αγορά, τις πρώτες μέρες λειτουργίας του λιανικού εμπορίου, ήταν καλή. “Η κίνηση είναι καλύτερη από πέρυσι. Είναι όμως πολύ νωρίς. Θα εκτιμηθεί στο τέλος του μήνα”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:31