search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:32
MENU CLOSE

Αυτό είναι το γερμανικό καταφύγιο στο οποίο βρέθηκαν νεκροί οι τέσσερις άνδρες (Photos)

16.05.2020 11:37
Αυτό είναι το γερμανικό καταφύγιο στο οποίο βρέθηκαν νεκροί οι τέσσερις άνδρες (Photos) - Media

 

Ένα μικρό άνοιγμα στη γη οδηγεί στο γερμανικό καταφύγιο στην περιοχή Καρμπουνάρι Λουτρακίου, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο τέσσερις άνθρωποι αργά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες του πρακτορείου Eurokinissi, η είσοδος του χώρου είναι κρυμμένη πίσω από πυκνή βλάστηση.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπος της Πυροσβεστικής στον Αθήνα 984 το πρωί του Σαββάτου, από τη σπηλιά ανέβλυζαν αναθυμιάσεις ενώ στον χώρο βρέθηκαν διάφορα εργαλεία, τα οποία ερευνάται αν ανήκαν στην ομάδα των τεσσάρων ανδρών ή προϋπήρχαν στο σημείο.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά για ποιο λόγο είχαν πάει στο σημείο οι τέσσερις άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, οι αρχές κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή τους έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από άτομο του στενού περιβάλλοντος ενός εκ των θυμάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πυροσβέστες που βρήκαν τις σορούς των τεσσάρων ανδρών, δεν διαπίστωσαν κάποια κατολίσθηση μέσα στην σπηλιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:30