search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:51
MENU CLOSE

Μπακογιάννη για το συνωστισμό στην Ομόνοια: Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη (Video)

16.05.2020 12:27
Μπακογιάννη για το συνωστισμό στην Ομόνοια: Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη (Video) - Media

 

Για το συνωστιμό στην πλατεία Ομονοίας που σημειώθηκε κατά την παρουσίασή της από το δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» η πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη. Το παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Είπε συγγνώμη έκανα λάθος. Δεν ξέρουμε πολλούς ανθρώπους με ταχύτητα να αναγνωρίζουν το λάθος τους», ανέφερε χαρακτηριστικά και είπε πως η Ομόνοια όπως είναι σήμερα είναι «μια μοναδική Ομόνοια» που «αρέσει πραγματικά σε ολόκληρο τον κόσμο». 

«Το σημαντικό είναι να πειστούμε όλοι ότι η κοινωνική απόσταση είναι επιβεβλημένη πολιτική», πρόσθεσε και επισήμανε ότι «δυστυχώς δεν υπάρχει εγχειρίδιο οδηγιών για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Άρα κάθε απόφαση, όπως αυτή που πήραμε σήμερα για την επαναλειτουργία των οργανωμένων πλαζ, ενέχει κίνδυνο».

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι κρατώντας αποστάσεις προστατεύει τον εαυτό του και το διπλανό του. Ίσως θα έχουμε και παρατράγουδα στις πλαζ. Όμως δεν μπορούσαμε να μείνουμε κλειστά. Κάνουμε το σταυρό μας, τις ανοίγουμε και ελπίζουμε ο κόσμος να έχει τη συναίσθηση της ατομικής ευθύνης» τόνισε, εξηγώντας, ότι γίνεται προσπάθεια να μειωθεί η δυνατότητα επαφών μεταξύ του κόσμου στα σημεία, ώστε να περιοριστεί η διασπορά του ιού», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:50