search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:48
MENU CLOSE

Σκόπελος: Ξυλοκόπησε άγρια την εν διαστάσει σύζυγό του στη δουλειά της

16.05.2020 13:36
Σκόπελος: Ξυλοκόπησε άγρια την εν διαστάσει σύζυγό του στη δουλειά της - Media

 

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου οδηγήθηκε 53χρονος, ο οποίος όρμησε σαν μαινόμενος ταύρος στον χώρο εργασίας της εν διαστάσει συζύγου του, στη Σκόπελο, και άρχισε να τη χτυπά άγρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων της. 

Ο 53χρονος, που είχε βγει εκτός εαυτού, φέρεται να ξεκίνησε απειλώντας και βρίζοντας την εργαζόμενη πρώην σύζυγό του, όμως στη συνέχεια πήρε… φόρα και, αφού την έσπρωξε βίαια, την άρπαξε από τον λαιμό και την χτύπησε προκαλώντας της ελαφρά τραύματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών!

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Σκοπέλου, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, ενώ η γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της.

Σε βάρος του 53χρονου νταή σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, απλές σωματικές βλάβες, απειλή, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης. 

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46