search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:46
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πορεία για την επέμβαση της αστυνομίας στην πλατεία Καλλιθέας

17.05.2020 14:28
Θεσσαλονίκη: Πορεία για την επέμβαση της αστυνομίας στην πλατεία Καλλιθέας - Media

 

Κάλεσμα για πορεία διαμαρτυρίας σήμερα στις 18.00 πραγματοποιεί η παράταξη Πόλη Ανάποδα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, στην πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη με την αστυνομία να επεμβαίνει για να διαλύσει συγκεντρωμένο πλήθος.

«Κατανοούμε με ειλικρίνεια τον προβληματισμό των περιοίκων στους ελάχιστους δημόσιους χώρους της πόλης, όπως και στην Πλατεία Καλλιθέας, για τη φασαρία τις βραδινές ώρες. Κατανοούμε επίσης την ανάγκη τήρησης μέτρων αυτοπροστασίας στις κοινωνικές μας συναναστροφές. Τέτοια προβλήματα όμως λύνονται με συζήτηση, με αλληλεγγύη, με αλληλοκατανόηση. Δεν λύνονται με ΜΑΤ και βία. Λύνονται με περισσότερους ελεύθερους χώρους -κι όχι με νέα πάρκινγκ και ξενοδοχεία σαν αυτά που σχεδιάζει η διοίκηση του Δήμου. Με την ευκαιρία, απαιτούμε από τον κ. Ζέρβα να απαντήσει για το αν η βίαιη επίθεση έγινε με τη δική του συναίνεση ή όχι», αναφέρει μεταξύ άλλων η Πόλη Ανάποδα.

Η προσυγκέντρωση θα γίνει στην Καμάρα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία που θα καταλήξει στην πλατεία Καλλιθέας.

Πηγή: voria.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45