search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:26
MENU CLOSE

Μήνυμα Χαρδαλιά στους μουσουλμάνους για Ραμαζάνι: θα πρέπει να προσευχηθείτε από το σπίτι

17.05.2020 15:25
Μήνυμα Χαρδαλιά στους μουσουλμάνους για Ραμαζάνι:  θα πρέπει να προσευχηθείτε από το σπίτι - Media

 

Μήνυμα στους μουσουλμάνους, ενόψει Ραμαζανιού, έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πανδημία. 

Όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, δεν θα παραχωρηθούν δωρεάν χώροι στην Αθήνα ή σε άλλους δήμους της χώρας για την τέλεση της προσευχής για την μεγάλη εορτή του Ραμαζανιού.

«Κατά συνέπεια και για το Ραμαζάνι η λειτουργία των λατρευτικών χώρων επιτρέπεται μόνο κεκλεισμένων των θυρών, παρουσία θρησκευτικού λειτουργού και του απαιτούμενου βοηθητικού προσωπικού. Συνολικά επιτρέπονται μέχρι 4 άτομα. Αγαπητοί συμπολίτες μας μουσουλμάνοι, θα πρέπει να προσευχηθείτε από το σπίτι σας. Τα τζαμιά θα είναι κλειστά για το κοινό», ανέφερε.

«Σε ισχύ παραμένει και η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την απαγόρευση λειτουργίας λατρευτικών χώρων όλων των δογμάτων, ανεξαρτήτως θρησκείας. Η ΚΥΑ αφορά όλα τα δόγματα, όλες τις θρησκείες και τις πάσης φύσεως θρησκευτικές τελετές», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28