search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:01
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη έρευνες για φωτιά σε δωμάτιο του νοσοκομείου της Πάτρας όπου κρατούμενη νοσηλευόταν φρουρούμενη

17.05.2020 19:48
Σε εξέλιξη έρευνες για φωτιά σε δωμάτιο του νοσοκομείου της Πάτρας όπου κρατούμενη νοσηλευόταν φρουρούμενη - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μία κρατούμενη έβαλε φωτιά στο στρώμα της σε ειδικό δωμάτιο της παθολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έγινε γρήγορα αντιληπτή και στο δωμάτιο έσπευσαν μέλη του προσωπικού ασφαλείας του νοσοκομείου, που κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά πριν αυτή πάρει διαστάσεις.

Η γυναίκα είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες, μαζί με τρεις άνδρες, στην περιοχή Σαγέικα Αχαΐας, για συμμετοχή σε σπείρα που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στην Πάτρα και στην Αττική.

Μετά την απολογία της στον ανακριτή είχε κριθεί προφυλακιστέα, και στην συνέχεια, για λόγους υγείας, διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου όπως προαναφέρθηκε νοσηλευόταν φρουρούμενη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:01